Uittreden (herkennng gevoel als kind…)


Als kind had ik in mijn dromen weleens een heel fijn gevoel in dromen. Net alsof je lichaam vibreert en je duizenden kriebels in je buik voelt. Ik dacht dat iedereen dit gewoon had als je droomt en dit bij het dromen hoorde. Ik heb het weleens ter sprake gebracht maar niemand herkent dit gevoel en op een gegeven moment hield ik er maar over op. Ik heb er ook heel vaak op gegoogeld maar ik ben nooit echt veel wijzer geworden. 2 kinderdromen kan ik me nog goed herinneren maar er zijn er vast nog wel meer.  Ik kan me herinneren dat ik dit heel vaak had als kind en ook vaak het gevoel had dat ik kon vliegen. Dan was dit gevoel ook zeker aanwezig, een zweef gevoel.

Kind droom 1 –>  Ik ben in de  ruimte en ik klim op een trap naar boven. Terwijl ik dit doe heb ik dus dat hele fijne vibrerende gevoel in mijn lichaam. Overal tintelingen, totaal niet bang, overal kriebels, zweef gevoel. Het lijkt alsof ik naar de sterren klim en er zijn duizenden fonkelende lichtjes om mij heen. Het is wel maar een fragment uit de droom wat ik me herinner.

Kind droom 2 –> Ik zit in een goederen lift (die je weleens in grote huizen tegen komt). De lift gaat naar boven op een bepaalde manier. In de lift is er ook een trap naar boven waar ik op klim.. (door het dak van het kleine vierkante liftje heen). Ondertussen dat ik klim heb ik dus weer dit vibrerende, zweverige, overal tintelende gevoel. Ik herinner we weer dit fragment.

Nu als gezonde volwassene denk ik dus dat ik uit mijn lichaam ben getreden en astraal reisde. Maar dit ging wel totaal onbewust. Nu ik dit typ ploppen er nog veel meer dromen op die ik nog een keertje ga beschrijven. (Over dat ik ergens kwam terwijl ik dit gevoel ook had maar die zijn wel een beetje anders). Als kind heb ik dit gevoel dus best vaak gehad in dromen.

———————————————————————————————–

Een aantal jaar geleden lag ik op mijn rug te slapen en voel ik heel duidelijk dat vibrerende gevoel. (Ondertussen heb ik dit al veel vaker gehad maar ik zal de 1ste keer bewust omschrijven).

Ik voel mezelf uit mijn lichaam vibreren terwijl ik een ontzettend fijn gevoel ervaar en schrik daar een beetje van. Ik denk aan mensen die bijna dood ervaringen hebben en dat wil ik dus echt niet mee maken. Daar had ik weleens van gehoord. Maar toch nodigt het me uit om niet te stoppen dus ik ga er in mee. Het voelt zo ontzettend fijn, zweverig en tintelend. Ik weet nog dat ik in mijn droom dacht van huh dit gevoel ken ik heel erg goed. Dit voelt ontzettend bekend en had ik vroeger zo vaak. Mijn benen vibreren, mijn armen en alles komt los van mijn lichaam. Ik voel me zo licht als een veertje en naakt. Ik voel me naakt niet fijn maar nu deert het me helemaal niks en het lijkt zo te horen. Het voelt zo ontzettend verlichtend wat ik niet kan omschrijven. Het lijkt een gevoel wat je helemaal niet kunt beschrijven en niet van hier is. Ik was ook helder in mijn hoofd en was me bewust van alles om me heen. Veel bewuster dan anders! maar vooral anders bewust ofzo weer niet te omschrijven. Terwijl ik lichtjes boven mijn lichaam zweef en ineens aan mijn lichaam denk val ik met een plof terug. Ik blijf een beetje doezelen en wil heel graag dat het weer gaat gebeuren. Ik concentreer me en ik merk dat het gewoon weer lukt. Ik vibreer er weer langzaam uit en ga zweven. Elk stukje van mijn lichaam lijkt uit fonkelende lichtjes te bestaan en zo voelt het. Ik wilde op dat moment heel graag bij mijn zoontje gaan kijken of hij lekker aan het slapen was en dat lukte. Ik zag hem heerlijk vredig en ontspannen slapen. Daarna wilde ik bij mijn man gaan kijken die beneden achter de computer zit. Dit lukte en ik zweefde beide trappen langzaam naar beneden. Het voelde totaal niet eng maar juist mega fijn en weer dat gevoel (wat ik al zo vaak beschrijf). Helemaal beneden aangekomen zie ik alles om mij heen hoe het normaal ook is. Mijn man zit achter de computer rond te kijken op internet. Ik zie wel iets maar het beeld blijft vaag als ik de site probeer te bekijken.

Toen stopte het en ging het wel verder in een droom. Of hij daar dus echt zat geen idee hoor misschien droomde ik al de hele tijd en fantaseerde ik het gewoon. Mijn droom werd toen wel weer echt een droom want ik was plots in de woonkamer en er kwamen mensen op bezoek. Die wilde allemaal blijven slapen en mijn huis was heel gek. Helemaal niet realistisch en ik kon mijn droom ook niet meer sturen. Wel weet ik nog goed hoe de droom ging toen ik wakker werd. Ik voelde niet dat ik weer in mijn lichaam kwam dus ik was het besturen wel helemaal kwijt.

Het uitreden lukt me dus wel maar ik kan niet bewust blijven en verlies mezelf in een droom. Ik heb dit daarna nog veel vaker gehad maar telkens lukt het me niet om bewust te blijven. Ik denk nu zelfs dat dit zo hoort te gaan want het zou wel gek zijn als het echt was na het moment dat je uitreedt. Ik denk dat je dan altijd gaat dromen maar wel tussen onze wereld en aan andere wereld in zit.

Toen ik wakker werd van deze droom wist ik echt meteen wat er was gebeurd en voelde ik me mega ontspannen. Ik was vooral blij dat ik het gevoel herkende wat ik als kind dus heel vaak had en dat ik me niet heb vergist en het gevoel echt was…

Maar hoe kan het als ik ga zoeken op internet over uittredingen dat ik niks over dat fijne, zweverige, het bestaan uit lichtjes, duizenden kriebels gevoel kan vinden?? Niemand beschrijft dus wat ik voel.. Ik hoop nog steeds dat iemand dit ooit herkent en dat ik niet de enige ben..


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *