Mega stress droom (klad versie anders vergeet ik hem)…


Vannacht heb ik een dromen serie gehad die telkens weer verder ging met het wakker worden en weer gaan slapen.

Wij hadden een nieuw huis gekocht (wil ik helemaal niet in het echt) maar in mijn droom deden we dat wel. Het huis kostte 272 000 en het was een koopje. Mega groot en in een goede wijk en het was zon deal dat we het wel moesten doen.

Ons huis hadden we ondertussen verkocht en met dat geld konden we dit huis financieren dus er was geen weg meer terug!

Toen we in het huis trokken merkte wij waarom dit huis zo goedkoop was want we kregen er een aantal studenten bij die op de bovenverdieping woonden. Deze personen konden wij niet de deur wijzen want dat stond ergens in de kleine lettertjes die wij niet gezien hadden.

Wij moesten de woonkamer, keuken, toilet alles met ze delen en wij konden met zijn 3en op 1 slaapkamer terecht want de rest was bezet. Bij de bezichtiging waren deze studenten weg dus wij hadden het echt helemaal niet door.

In deze dromen reeks was ik heel erg boos omdat wij totaal geen privacy meer hadden en had ik heel erg veel verdriet omdat wij ons eigen fijne huis kwijt waren. Het voelde heel onbestemd allemaal.

Ik probeerde de personen te wijken uit de woonkamer door de 2 deuren op slot te draaien maar daarna zag ik dat elk persoon een sleutel daarvan om zijn nek had. Als wij meubels in de woonkamer plaatste dan werd alles weer veranderd. De keuken werd door hen gebruikt en de wc was constant smerig.

Meerdere keren wakker geworden met een boos en ontevreden gevoel en daarna ging de droom weer verder. Het was geen schrik nachtmerrie maar het voelde allemaal heel vervelend. Ik voelde veel vervelende emoties die ik helemaal niet wilde voelen! Alles ging exact niet zoals ik het wilde!!

Op het einde merkte ik dat het mijn ouderlijk huis was (nog voor de verbouwing) maar dan toch anders! Maar in grote lijnen leek het erop. Ook waren er kamers te vinden die in een nog ouder huis waren waar ik heb gewoond (+vervelende herinneringen). Het was een mix van 2 huizen!!

Ik probeerde verboden toegang bordjes bij de woonkamer op te hangen maar die werden er gewoon weer vanaf getrokken. Ons eten werd door de andere bewoners opgegeten.

Het voelde heel vervelend allemaal.

Heel erg nare dromenreeks die ik even in klad versie van me af moet schrijven want ik heb nu weinig tijd.

Nu in de loop van de ochtend heb ik nog steeds heb ik nog steeds een verdrietig en heel vervelend gevoel dat niet weg zakt eraan over gehouden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *