Kwade energie wil mijn lichaam in…


Dit weekend had ik weer nachtdienst en dan slaap ik overdag. Op het einde slaap ik dan minder diep en lukt diep slapen eigenlijk niet meer. Het ideale moment voor mij om te blijven liggen en uit mijn lichaam te treden…

Dit doe ik omdat het leuk en FIJN is en ik dan ultieme ontspanning ervaar (net zoals met mediteren) en daarna heeeel vredig en fijn weer wakker wordt. Het klinkt misschien gek maar op dit soort momenten kan ik dit heel makkelijk op commando uitvoeren. Mijn lichaam is moe maar mijn hoofd is wakker. De truc is om heel ontspannen te blijven liggen en je lichaam in slaap te laten vallen maar in je hoofd wakker te maken. Voor mij is dit zeer makkelijk om te doen maar ik moet er wel voor in de juiste stemming zijn en helemaal ontspannen zijn! Terwijl ik zo stil mogelijk blijf liggen krijg ik de neiging om iets te bewegen maar dat moet je dan dus niet doen want dan mislukt het. Ik kan dit alleen maar als ik op mijn rug lig met mijn benen ietsje uit elkaar en mijn armen naast mijn lichaam. Vrij snel voelde ik het bekende vibreren van mijn armen en benen, het bekende geluid, en het specifieke gevoel in mijn lichaam. Bij iedereen lijkt dit gevoel op elkaar maar bij mij voelt het alsof er duizenden vlinders in mijn buik rondfladderen en daarna kan ik uit mijn lichaam zweven. Heerlijk en in totale staat van ontspanning en hierna ben ik altijd heerlijk uitgerust ook!

Ik wilde de kamer uit zweven en bij mijn man/en zoon gaan kijken maar dat lukte deze keer niet. Ik probeerde wel via de trap naar beneden te gaan maar bleef toch op mijn kamer bij mijn lichaam in de buurt. Meestal als je aan iets denkt dan gebeurd dit ook en kun je alles een beetje sturen alleen zolang ik bewust kan blijven. Ik vond dit vreemd want normaal lukt dit dus wel maar elke beleving is anders! Soms verlies ik mijn bewustzijn en gaat alles over in een droom maar deze keer kon ik goed bewust zijn en lucide dromen. Ook is het de truc om niet bang te gaan worden want als je dat wordt dan ga je meestal eng hallucineren!! (denk aan slaapverlamming) (Bij slaapverlamming wordt je heel bang en probeer je omhoog te komen wat dan niet lukt maar dit stadium was ik al voorbij door uit mijn lichaam te treden). Als ik na het uitreden bang ga worden hoef ik maar aan de connectie met mijn lichaam te denken en dan schiet ik meteen terug. Ik wordt weleens wat bang maar dan denk ik ook weer dat het zo vredig is en dat ik nog niet terug wil en dan ebt dat gevoel snel weg.

Nu werd ik lichtjes bang en vond ik het vreemd dat ik mega bewust bleef en niet bij mijn lichaam weg kon. Ik bleef zeg maar in de lucht van de slaapkamer (ja klinkt gekkig dat weet ik maar dromen zijn ook gekkig).

Ik wist dat het raampje open stond van de slaapkamer en ik voelde een zuchtje wind en meteen samen met dit gevoel zag en voelde ik een energie (een mist) met een boos gezicht erin als een pijl heel hard op mijn lichaam af gaan (bij een uitreding ben ik altijd heel erg gevoelig voor geluiden en gevoel en ben ik altijd naakt).

Ik voelde heel sterk dat dit niks goeds was!! Maar ik was er ook heilig van overtuigd dat dit natuurlijk helemaal niet gaat lukken en niet mogelijk is wat die energie wil want dat kan gewoon niet. Ik ben en blijf altijd verbonden met en aan mijn lichaam (door het zilveren koord) en er kan echt zomaar niemand binnen treden!! (Of je moet in de geestenwereld duiken, geesten oproepen, je lichaam open stellen en enge dingen gaan doen) maar natuurlijk doe ik dit niet!!

Uit je lichaam treden is iets super natuurlijks en ik heb alleen PURE GELUK dat ik dit zo bewust kan terwijl andere mensen dit onbewust doen want iedereen doet dit als ze dromen!! Ik vond het alleen erg raar om te zien dat kwade geesten dit dus wel proberen om te doen. Ik had nooit verwacht dit zo te zien/voelen gebeuren en ik vond het echt niet oké. Ik dacht eigenlijk dat dit fabels waren van mensen die enge dingen doen??

Nu denk ik dat het zilveren koord mij expres niet uit mijn kamer liet gaan omdat ze wilde dat ik beter dicht bij mijn lichaam kon blijven. Niet dat er anders iets kan gebeuren want je bent altijd veilig maar mijn lichaam/of iets vond dat ik dit moest zien en moest weten dat er ook gevaar dreigt in dromen land! Hierna wilde ik nog niet terug want ik was toch wel veilig en bleef ik maar op mijn kamer zweven. Ik ging heel hard rondjes draaien en dat was fijn. De macht die ik had om dit te doen en nog niet terug te keren viel op want meestal verlies ik mijn bewustzijn in een droom. Daarna schoot ik natuurlijk wel weer terug en werd ik heerlijk zen en ontspannen wakker…

Ik was wel een beetje verbijsterd over wat er was gebeurd en nu een paar dagen later zit het nog steeds in mijn hoofd. Er proberen dus echt kwade geesten in je lichaam te komen en heb ik weer iets geleerd op spiritueel gebied. Ik voelde echt dat hij kwade bedoelingen had en in mij wilde!

Best wel een eng idee dat dit gebeurde en ik vraag me af waarom ik dit moest zien? Ik doe namelijk nooit enge dingen en weet dat ik altijd veilig ben omdat het natuurlijk is.

Toen ik wakker was ging ik kijken wat mijn fitbit horloge aan slaap geregistreerd had want dat vind ik altijd interessant na een lichamelijke uitreding. Vaak geeft hij dan rem slaap aan en meet hij dat je droomt (wat natuurlijk eigenlijk ook zo is) maar nu was er geen slaap geregistreerd en was ik volgens het horloge een half uur eerder al wakker. Hoe vaak ik ook op refresh druk hij blijft volhouden dat ik niet sliep en gewoon wakker was. Ik was deze keer ook wel heeeel erg bewust van alles…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *