Idee voor een film.. heilig van overtuigd..uhhh dino’s ??


Vannacht droomde ik dat ik een idee had voor een film. In mijn droom was dit het idee om een film van te maken en veel geld te verdienen en wat mensen echt leuk vonden..

Het was een familie drama.

Het ging over een jongen die niet kon praten en communiceren maar die in zijn hoofd helemaal 100% normaal was maar het niet kon zeggen of uitbeelden. Hij had altijd een monotoon gezicht zonder uitdrukking en hij werd bestempelt als verstandelijk gehandicapt/ autistisch/vreemd en raar terwijl dit helemaal niet zo was!! Hij kon dit gewoon niet maar kon verder wel gewoon zijn lichaam bewegen.

Deze jongen was helemaal bij zijn volle verstand en hij praatte in zijn hoofd gewoon terug tegen mensen alleen konden ze hem niet horen en communiceerde hij op een andere frequentie.

Deze jongen werkte op een lab waar ik vroeger ook werkte en daar speelde de droom zich af.

In deze droom waren wij op het lab zonder verdere mensen en konden wij alles doen wat wij wilden. Ik kon de jongen wel horen in mijn hoofd omdat ik over kon schakelen op zijn frequentie.

Toen ik wakker werd in de nacht en dat was nogal vaak (de droom ging telkens verder) was ik er heilig van overtuigd dat ik HET IDEE voor een hele goede film had gedroomd. Dat ik dit echt aan netflix moest mailen en dat ik dan een ‘film bedenker’ baan ging krijgen en veel geld kon gaan verdienen.

Hierna waren ik zoon en man in een grote buiten ruimte met heel veel bomen. In deze buitenruimte waren kamers met bedden en waar je kon leven/slapen. Er stonden ook heeel veeel hoge bomen en struiken een heel eind verderop en het zag eruit als een heel groot landschap. In de verte werden er bruut bomen omgegooid met grote klauwen en vanuit de verte kwamen er dino’s op ons af!! Van meerder kanten kwamen ze eigenlijk wel en overal om ons heen was gevaar. We konden vluchten in ons vertrekken/ kamers maar er was geen 100% veiligheid gegarandeerd. Wij probeerde te vluchten (ik en zoon) waar mijn man was geen idee en kwamen bij een minecraft portaal. We konden zo teleporteren naar waterland. Daar was je omringt door water en vissen maar je kon er wel gewoon ademen! Ik vond dat mega mega eng en koos er toch voor om bij het dinoland te blijven. Ik vluchtte met zoon in een slaap vertrek en hoorde de dino’s dichterbij ons komen. Ik ving een glimp op van bomen die omver gegraaid werden maar ik hoopte heel erg dat wij op dit slaap vertrekje veilig waren.

toen schrok ik wakker…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *