Enge, vieze hotelkamer…


Ik droomde dat ik met mijn man een een nachtje in een hotel kamer ging doorbrengen.

Bij het naar binnen gaan van de hotelkamer zei mijn man dat hij nog even iets met de auto moest gaan doen en dat ik wel alvast een kijkje kon gaan nemen hoe alles eruit zag. Ik vond dit een beetje vreemd want hij kon toch ook wel even mee gaan kijken en daarna datgene gaan doen wat zo nodig moest? Normaal vind hij ontdekken van een slaapplek altijd leuk en bijzonder..

In de tussentijd ging ik de kamer in en die zag er best wel erg mooi uit. Ik moest plassen en dacht oh eerst maar eens even doen want dat is hier links van me meteen. Toen ik de badkamer/toilet in kwam schrok ik me kapot! Het was er heeeel onwerkelijk groot en er stonden 2 extra kinderbedjes met vieze bebloede lakens, vuile matrassen onder de poep en er lagen meerdere gebruikte tampons. Het stonk er ook erg naar bloed en dat kon ik echt ruiken in mijn dromen. Het leek wel een slachtveld en er lagen overal vieze handdoeken en het licht ging niet aan en was kapot. Het was er mega donker en enorm groot maar toch kon ik alles goed zien. Ik probeerde de receptie te bellen vanuit de kamer maar de apparatuur om mee te bellen haperde en deed raar. Een minuutje later stonden er toch ineens 3 dames voor de hotelkamer deur en ze kwamen kijken wat de klacht was en wat er aan de hand was. Ze zeiden dat ik paniekerig klonk aan de telefoon terwijl ik me meende te herinneren dat de telefoon het niet deed en ik niet echt had gebeld.

Ik hoorde ze zeggen van ohh dit hotel staat hier echt om bekend is het alweer zo ver en wat erg voor deze mensen dat zij dit treffen. Volgens hun gebeurde het vaker dat de badkamer in een horror tafereel veranderde maar ze wisten niet hoe het kwam. Ze wisten ook niet hoe de vieze bedjes daar kwamen en volgens hun kwam het niet door de vorige gasten want het verscheen gewoon ineens zo en dat was het er. Ik vond het erg creepy maar vooral vies en raar! Twee kamer meisjes kwamen alles poetsen voor ons en tiptop in orde maken vertelde ze. Er kwam ook een mevrouw in een rolstoel binnen gekomen om het tafereel bekijken en dit was de eigenaresse van het hotel. Zij bood ook haar excuses aan en wilde het goedmaken met ons. Ze vertelde normaals dat dit zich soms voordeed op deze kamer en dan ineens tevoorschijn kwam. Ze zei wij poetsen het dan en maken het helemaal in rode en het kan verder geen kwaad en meestal gebeurd het maar 1 keer tijdens een verblijf en daarna kan het weer maanden weg komen. Ze zei misschien zijn jullie wel bijzondere gasten maar erg smakelijk ziet het er niet voor jullie uit inderdaad maar dat maken wij goed. Daarna stond ik bij het raam in de hotelkamer en kwam er een ander meisje met een roomservice tafel langs. Op die tafel lagen mooie oorbellen, rituals verzorging dingetjes, een fles wijn en leuke/mooie hebbe dingetjes. Ze noemde me een Queen en zei dit bieden wij voor jouw om het in orde te maken. Mijn man was ondertussen ook weer boven en kwam bij ons staan bij het raam. Ik maakte me zorgen of de kamer zelf ook niet onder gebruikte tampons lag en ik zag ze op dat moment ook echt verstopt liggen. Het meisje van de roomservice tafel keek dan voor mij en zei dat het telkens andere dingen waren die bij de kamer hoorde en dat was dan ook zo. Een vaasje die eerder leek op een gebruikte tampon werd weer een vaasje als ze keek en zo ook de afstand bediening. Ik maakte me ook druk of de badkamer wel goed schoon ging en of ik die nog durfde te gebruiken met dat vieze beeld op mijn netvlies. Het licht was er ook vol aan terwijl die bij mij het niet deed. Die deed het ineens weer en de kamer meisjes vertelde als de badkamer weer schoon was dan werd alles weer normaal zoals de lichtknop, de telefoon en de badkamer zelf komt ook weer in proportie en wordt weer de oorspronkelijke kleinere ruimte. Toen werd ik een beetje verward wakker…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *